Kosten besparend

Ruim 40 jaar ervaring

Duidelijk advies

Onafhankelijk

Huis isoleren Drachten

Om energie te besparen is het belangrijk, maar ook financieel aantrekkelijk, om uw huis te isoleren in Drachten. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, extra isolerende beglazing en dakisolatie is dit betrekkelijk eenvoudig te realiseren. De kosten voor het isoleren zullen u zeker meevallen en zijn vaak binnen enkele jaren terugverdient. Vergeet ook niet het wooncomfort wat u direct na het isoleren zult ervaren. Ook is het mogelijk voor de kosten van het isoleren subsidie aan te vragen bij de overheid. Uiteraard wil ik u, indien nodig, assisteren bij de aanvraag van de subsidie en u isolatie advies geven in Drachten.

Afspraak maken met isolatie adviseur in Drachten

Huis isoleren Drachten, isolatie advies bouwadviseur onder de vloer voor vloerisolatie kosten

“WILT U UW HUIS ISOLEREN IN DRACHTEN? LAAT U ONAFHANKELIJK ADVISEREN”

SpouwmuurIsolatie inspectie Drachten

Voor transparant isolatieadvies in Drachten neem ik alle aspecten van jouw woning op. Door het boren van enkele gaatjes in de spouwmuur kan ik zien of de muur geschikt is om te isoleren en met welk materiaal. Ook kruip ik onder de vloer om te bepalen of en hoe er geïsoleerd kan worden. Daarnaast klim ik ook op de zolder om uitgebreid te kijken met welke aspecten we rekening moeten houden. Als iets echt niet kan, dan zeg ik dat ook. En dan zoek ik samen met jou verder naar wat voor mogelijkheden er wel zijn.

Afspraak maken voor spouwmuurisolatie in Drachten

kosten spouwmuurisolatie huis isoleren Drachten

Onze diensten als isolatie adviseur in Drachten

Isolatie advies huis isoleren Drachten

Onafhankelijke advies over het isoleren van uw huis in Drachten, omdat ik op geen enkele manier verbonden ben aan marktpartijen. Ik ken de bedrijven en hun producten zeker wel, maar ik verkoop hun producten niet. Er is maar één belang dat ik dien en dat is dat van jou: de bewoner of de potentiële koper van het huis.

Lees meer over isolatie advies in Drachten

Bouw advies Drachten

Door jarenlange ervaringen in verbouw en restauratiewerkzaamheden kunt u rekenen op een gedegen en betrouwbaar bouwkundig adviseur in Leeuwarden. Ook voor bijzondere projecten zoals restauraties van bijvoorbeeld monumentale panden en boerderijen bent u bij mij aan het juiste adres.

Lees meer over de bouwkundig adviseur in Drachten

Onderhoudsadvies Drachten

Door het doen van een onderhoudsinspectie in Drachten kan ik voor u een kostenoverzicht voor het onderhoud opstellen. In het kostenoverzicht is duidelijk wat op korte, middellange en lange termijn dient te worden gedaan. U weet dan zeker dat alle aspecten worden meegenomen en heeft financieel overzicht.

Lees meer over onderhoudsadvies voor uw huis in Drachten

Wij zijn buiten Leeuwarden ook werkzaam in:

Veelgestelde vragen huis isoleren Drachten

Wij krijgen met regelmaat vragen over verschillende vormen van isolatie in Drachten en hoe onze inspecties eruit zien. Hier onder hebben wij de meest voorkomende vragen behandeld. Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan subsidie uit bevingsschade gebruikt worden voor het isoleren van mijn huis in Drachten?

Isoleren van uw huis in Drachten is verduurzamen. Hiervoor is een bedrag van maximaal €4.000,00 beschikbaar gesteld door de overheid. Meer informatie is te vinden op de website SNN.NL.

Ben je woningeigenaar in het aardbevingsgebied met erkende bevingsschade? Dan kun je gebruik maken van de subsidie Waardevermeerdering om jouw huis duurzamer te maken. Je kunt maximaal € 4.000 subsidie krijgen om bijvoorbeeld de vloer te isoleren, HR++(+) glas te plaatsen of zonnepanelen te installeren. Ook als je gebruik maakt van de stuwmeerregeling en niet eerder gebruik hebt gemaakt van de waardevermeerderingsregeling kom je voor deze subsidie in aanmerking

Hoe ziet een inspectie voor spouwmuurisolatie in Drachten eruit?

Voor spouwmuurisolatie in Drachten worden enkele gaatjes in de voegen van de muren geboord zodat met een zg. endoscoop in de spouw kan worden gekeken of deze al is geïsoleerd en of de spouw niet vervuild is.

Na deze inspecties kan worden bepaald of en met welke materialen de spouwmuur kan worden geïsoleerd. Afhankelijk van de te gebruiken materialen kunnen de kosten worden bepaald.

Lees meer over spouwmuurisolatie in Drachten

Wat is spouwvervuiling?

Van spouwvervuiling is sprake als er specie en/of puinresten zijn achtergebleven in de spouw. Hierdoor is het niet mogelijk isolatie aan te brengen.

Wat kost spouwmuurisolatie in Drachten?

De kosten voor spouwmuurisolatie in Drachten zijn sterk afhankelijk van de te gebruiken spouwmuurisolatie materialen. Dit varieert tussen de €17,- en €20,- per vierkante meter.

Lees meer over spouwmuurisolatie en de kosten

Hoe ziet een inspectie voor vloerisolatie eruit?

Voor vloerisolatie in Drachten ga ik onder de vloer kijken of er voldoende ruimte is, er geen water onder staat en of er al vloerisolatie is aangebracht.

Na deze inspecties kan worden bepaald of en met welke materialen de vloer kan worden geïsoleerd. Afhankelijk van de te gebruiken materialen kunnen de kosten worden bepaald.

Lees meer over vloerisolatie in Drachten

Wat kost vloerisolatie in Drachten?

De kosten voor vloerisolatie in Drachten zijn sterk afhankelijk van de toe te passen vloer- en of bodemisolatie. Te denken valt aan bedragen tussen de €20,- en €30,- per vierkante meter.

Zijn er bijkomende kosten voor het aanbrengen van spouwmuur- of vloerisolatie?

Soms is het nodig een kruipluik in de vloer te maken, de kosten hiervoor zullen nader moeten worden bepaald. Bij huizen die erg hoog zijn zal bijvoorbeeld een hoogwerker ingezet moeten worden.