“Ik haal mijn voldoening uit het feit dat mijn klanten het juiste advies krijgen.”

“Ik gun iedereen maximaal woonplezier,” stelt bouwkundig isolatie adviseur Rudolf Westra, “en mijn bouwkundige en energietechnische adviezen kunnen daar in grote mate aan bijdragen. Ook – of juist vooral – wanneer er al meerdere offertes op tafel liggen. Een second opinion van mij is vaak geen overbodige luxe.”

bouwkundig isolatie adviseur Groningen met apparatuurHet hebben of kopen van een woning is geen kleinigheid. Er is vaak veel geld mee gemoeid, een gemiddelde koper of bewoner van een huis heeft geen of heel weinig verstand van bouwkundige of energietechnische aspecten en iedereen wil lekker wonen. Dan ga je dus ook niet over één nacht ijs wanneer er aanpassingen of verbeteringen aan je huis worden overwogen.

“Wanneer je een aankoop overweegt, kan ik een bouwkundige inspectie volgens NEN2580 uitvoeren. Wanneer je je nieuwbouw- of bestaande woning (beter) wilt isoleren, kan ik een energietechnisch advies geven. En ook in het onderhoud van een woning kunnen mijn inzichten een verhelderende rol spelen. Omdat ik zowel op bouwkundig als op energietechnisch gebied erg veel ervaring heb, kijk ik verder dan de meeste andere adviseurs.”

 

Maak afspraak met bouwkundig isolatie adviseur in Groningen